Over ons

Puur Kinderyoga is opgericht door twee zussen Rachel & Roxanne, opgegroeid in Rotterdam. Beiden mama’s van twee prachtige dochters en beiden altijd werkzaam geweest in de sociale sector met de doelgroep jeugd en jongeren. Hieronder stellen we ons voor:

Rachel

Mijn naam is Rachel, 36 jaar en moeder van twee prachtige dochters van 8 & 4 jaar. Ik ben afgestudeerd in 2009 als Maatschappelijk Werk en Dienstverlener en ben sinds mijn 19e werkzaam in de sociale zorg- en hulpverleningssector. Ik heb voornamelijk ervaring opgedaan met baby’s, kinderen en jongeren onder andere in de jeugdzorg, dagbehandeling en de ggz.

In 2019 heb ik een ommekeer gemaakt en heb ik de eerste babyspa van Rotterdam opgericht: Puur Baby Spa & Wellness. Tevens mijn 3e kindje! Hiervoor heb ik in 2018 heb ik de erkende opleidingen Docent Babymassage- en yoga gevolgd. Hier werd ik zo enthousiast van dat ik door ben gegaan met de opleiding Docent Peuter- en Kleutermassage en yoga. Aansluitend heb ik ook de opleiding Wobbelyoga van Rianne Roodbeen gevolgd als mooie aanvulling om het mooie balansbord de Wobbel in mijn yogalessen toe te passen.

In de babyspa komen baby’s samen met hun ouders genieten en ontspannen van hydrotherapie (floaten) en babymassage. Daarnaast geven we workshops babymassage en kun je ook een losse massage voor je kind boeken. Wanneer ze te oud zijn voor de spa en gaan lopen kunnen ze de overstap maken naar Puur Kinderyoga. Ik heb tijdens het volgen van de opleiding geleerd om op een speelse, prettige, maar vooral enthousiaste manier kinderyoga te geven. Wat mij vooral zo  enthousiast maakt is dat alles mogelijk is. Ik merk bij mezelf dat ik met veel plezier in hun belevingswereld duik, om samen met ze op avontuur te gaan.

Mijn motto is dan ook: Blije kindjes, blije ouders!

Roxanne

Mijn naam is Roxanne Vaarnold (34) en ik ben moeder van de twee prachtige meiden Macayla en Nakisha. Ik wist al op jonge leeftijd dat ik later met kinderen wilde gaan werken en ben daar ook al vroeg mee begonnen. Inmiddels werk ik ruim 14 jaar binnen de jeugdhulpverlening en heb ik veel jongeren zien opbloeien tot mooie volwassenen.

In aanloop naar de opening van Puur Babyspa spoorde Rachel mij aan om samen met haar opleidingen te doen, zodat we samen les konden gaan geven. Toen ik in 2019 zelf in aanraking kwam met yoga, ervaarde ik daardoor direct de positieve effecten van yoga in mijn goed gevulde leven. Toen Puur Babyspa opende en ik via Rachel te horen kreeg dat zij daar ook yoga voor het jonge kind ging aanbieden, was de keuze gauw gemaakt. Het effect dat yoga op mij heeft vind ik ook een aanwinst voor kinderen, wat maakte dat ik in nog datzelfde jaar ben gestart met een holistische opleiding tot docent Kinderyoga en mag ik mij inmiddels rekenen tot een van de internationaal erkende kinderyogadocenten.

 

Namasté